Ashley

Een hele toffe shot voor maxime Models met Ashley

De afspraak stond al een tijdje, maar na wat plannen en regelen van lokaties en styling konden we eindelijk aan de slag. Een vriend van een vriend heeft een mooie horecazaak met een fantastisch tuinhuis, daar mochten we shooten. Daarna het centrum van Leiden bezocht, de brug op de Schelpenkade en het universiteits district waren de "Hotspots" van de dag.

Anna Lee
Amy

Shooten met Amy en Anna Lee

Met Anna Lee had ik al een keertje geshoot in de Leidse Meelfabriek. Maar we zouden ooit nog een keertje iets gaan doen, daar zat ruim een jaar tussen. Samen met collega fotograaf Robert Rijnsburger trokken we met zijn vieren naar zijn studio in Haarlem. We hebben een paar uurtje geshoot en halverwege gewisseld tussen lokatie en model. Samen met Amy, Anne Lee en Robert veel mooi materiaal geschoten. Check de vrij werk pagina's.

Wat zijn je lievelings?

Duizenden foto's heb ik inmiddels gemaakt en regelmatig krijg ik de vraag, welke vind je het mooiste. Kiezen is bijna onmogelijk, maar er zijn een aantal foto's waar speciale herinneringen aan vast zitten. Met Jet en Joosje maakte ik jaren geleden een reportage in een leegstaand pand, het was een relaxte dag met mooie resultaten. Over de foto van Marcel, de bassist van Rubberen Henkie en Maximum Overdrive hoor ik vaak 'Hey dat is toch The Edge van U2'?, dat zie ik maar als een compliment. Voor Leidse Muzikanten fotografeerde ik Ludwig Smith, Wow wat een portrit is dit geworden. En natuurlijk Priscilla, shooten met haar is fantastisch en tijdens een shoot in de Leidse Meelfabriek maakte ik één van mijn lievelings.

Marcel
Ludwig
Priscilla

Een keertje shooten? altijd leuk!

Het maken van vrij werk is misschien wel het leukste wat er is, met een goed idee, een gemotiveerde crew, kunnen we maken waar we zelf zin in hebben. Pushing the boundaries, gewoon een keertje iets anders maken, lekker ongedwongen experimenteren met licht, lokaties, make-up en kleding. Heb je een goed idee, kom maar op, bel of mail. Als we ons portfolio kunnen versterken moeten we echt een keertje samenwerken.